Vasarinių padangų pirkimas internetu populiarėja

 Sutiks kiekvienas vairuotojas, kad kaskart pasibaigus vasarai ji vėl sugrįžta kelis kartus sušlapus kojas ir nosimi pagavus kelias snaiges. Todėl padangų atnaujinimas vasarai prasideda iš naujo. Kiekvienas vairuotojas žino, kad vasarinės padangos yra keičiamos nuo balandžio pirmos iki dešimtos dienos. Todėl iki to laikotarpio skubama pasitikrinti padangas naudotas praeitą vasarą. Gal jos bus dar tinkamos. O jei jų techninė būklė bus nepatenkinama teks pasinaudoti internetu ir užsisakyti vasarines padangas.

Vasarinių padangų pirkimas internetu populiarėja

Vasarinių padangų pirkimas internetu populiarėja


Kodėl vasarinės padangos internetu ne fizinėje parduotuvėje gali paklausti tik garbaus amžiaus vairuotojas. Suprantama, internetu pirkti moka dar ne visi senoliai ar vyresnio amžiaus žmonės. Tačiau ir šioje situacijoje yra išeitis. Vyresni vairuotojai, kurie visą gyvenimą vasarines padangas pirkdavo iš fizinių parduotuvių dabar į pagalbą pasitelkia vaikus ar net anūkus. Kadangi jaunimas be interneto kaip be ryšio, seneliams vasarines padangas padeda įsigyti paprasčiau - internetu. Taigi, pirkti vasarines padangas internetu ir kokias vyresnio amžiaus žmonės jaunimui nurodys, o šie savo ruožtu suras Beepunkt.lt ir seneliams patars. Tačiau ne paslaptis, kad vasarines padangas perkančių internetu vyresnio amžiaus žmonių vis daugėja. Todėl abejojantiems ar verta pirkti padangas internetu naudinga pasiklausinėti bendraamžių tarpe tik tam, kad įsitikinti, vasarai pasiruošti galima ženkliai patogiau.

Naudinga pasidomėti:

Kada naudinga keisti padangas

Artėjant vasaros sezonui, kuris prasideda nuo balandžio 1 ir tęsiasi iki lapkričio 10 dienos privalu tinkamai pasiruošti ir vasarines padangas. Daugelis transporto priemonių savininkų vasarines padangas laiko garažuose, bet yra ir tokių, kurie praeitą vasarą jas jau sudėvėjo. Todėl prieš vasarą svarbu išmatuoti vasarinių padangų protektorių ir įsitikinti, kad yra reikiamo gylio, t.y. ne mažesnis nei 1,6mm. Jei gylis yra žemiau normos reiškia, kad teks ieškoti Beepunkt.lt parduotuvės ir vasarines padangas užsisakyti internetu. 

Suprantama, kad su kiaura vasarine padanga ar leidžiančia vasarą nepasivažinėsite. Todėl teks kreiptis pagalbos į Beepunkt.lt specialistus. Jų internetinėje parduotuvėje rasite visų diametrų padangų vasarai nuo R14, R15, R16, R17, R19 iki R21, R22 ar kitų matmenų. Štai kodėl bet ir vyresnio amžiau žmonės internetu perka ne tik maistą, bet užsisako ir vasarines padangas.

Ir tvirtinti, kad senoliai nesugeba naudotis internetu ir užsisakyti padangų vasarai tvirtinti būtų neteisinga. Kai kurie moka daugiau nei jaunimas, todėl jų pasirinkimas yra tik sveikintinas ir gerbtinas. Todėl naujas vasarines padangas automobiliui internetu jie gali įsigyti bet kada - Beepunkt.lt parduotuvėje.

KONTAKTAI:

Gedomaksis, MB  

Veiverių g. 9B-62, LT-11346 Vilnius 

 +370 672 13081

info@beepunkt.lt

Komentarai